Demet Akbağ’dan öpüşme sorusuna olay yanıt! “Bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki”

Usta oyuncu Demet Akbağ, rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından sık sık söz ettiriyor. Son olarak bir programda 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevap gündeme bomba gibi düştü. Akbağ, “Bizde yaşta kabul görmüyor demek ki” dedi.

Demet Akbağ’dan öpüşme sorusuna olay yanıt! “Bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki”

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Demet Akbağ, şimdilerde Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memilli gibi isimlerin yer aldığı, hikayesiyle milyonları yakalayan Sandık Kokusu'nda yer alıyor.

Demet Akbağ’dan öpüşme sorusuna olay yanıt! “Bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki” - Resim : 1

ÖPÜŞME SORUSUNA CEVAP VERDİ

Usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına katıldı. Demet Akbağ, İbrahim Selim’in “Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?” sorusuna cevap verdi.

Demet Akbağ’dan öpüşme sorusuna olay yanıt! “Bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki” - Resim : 2

"YOK SİZ ATLAMIŞSINIZ ÖPÜŞTÜM BEN"

Öncelikle İbrahim Selim'i "Yok siz atlamışsınız öpüştüm ben" diyerek düzelten Demet Akbağ, 'Sen Harikasın' dizisini çektikleri dönemde Ragıp Savaş'la birkaç makul bir busecik paylaştığını açıkladı. 

"ONLARDA NELER VAR"

Akbağ topu Amerikalı meslektaşlarına atarak, "Bilmiyorum, benim Amerikalı meslektaşlara sormak lazım. Onlar maşallah, onlarda neler var!" ifadelerini kullandı.

Demet Akbağ’dan öpüşme sorusuna olay yanıt! “Bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki” - Resim : 3

KAHKAHAYA BOĞDU

Daha sonra konuyu "Ne bileyim, bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki ne diyeyim yani!" diyerek bağladı. O anlar izleyenleri kahkahaya boğdu.