Demet Evgar'ın partneri kim oldu?

Ay Yapım iddialı bir diziyi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Demet Evgar'ın partneri kim oldu?

Alevlerin Ardından adlı Netflix projesini Türkiye'ye uyarlayan şirket başrolde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'i buluşturdu. Toprak Can Adıgüzel ve Sema Keçik'in de kadrosunda yer aldığı dizide Demet Evgar'ın partnerini Cem Bender canlandıracak. Show TV'de ekrana gelecek dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturacak.

Demet Evgar'ın partneri kim oldu? - Resim : 1

Cem Bender kimdir?

1965 doğumlu başarılı oyuncu Cem Bender Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü Şehir Bölge Planlama üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.1990 yılında sinema ile tanışmış ve Berdel sinema filminde Mahmut karakterini canlandırmıştır. cem Bender Gülperi Dizisinin kadroduna dahil olmuştur. Dizide Seyit karakterini canlandırmaktadır.

Daha sonra.. Gülperi,Kurt Seyit ve Şura ,Güldünya,  Sultan Makamı, Arapsaçı, Seher Vakti, Esir Kalpler, Rüya Gibi, Saklı Yüzler, Kara Yılan, Güz Sancısı, Güldünya, Labirent, Muhteşem Yüzyıl, Ağır Roman Yeni Dünya, Evdeki Yabancılar, Sessiz, Çıplak Gerçek, Senin Hikayen ve Kurt Seyit ve Şura gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.