Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Koçak'tan olay gönderme! 'Aldatıldın mı?' sorusuna bomba cevap

'Çok Güzel Hareketler Bunlar'da canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan ve üne kavuşan Zeynep Koçak, bir dönem aşk yaşadığı Oğuzhan Koç'a göndermeli bir paylaşım yaptı. Güzel oyuncu takipçisinin 'hiç aldatıldın mı?' sorusuna verdiği cevapla gündeme oturdu.

Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Koçak'tan olay gönderme! 'Aldatıldın mı?' sorusuna bomba cevap

 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın hem yazar hem de oyuncu kadrosunda yer alan Zeynep Koçak, Oğuzhan Koç'la büyük bir aşk yaşamış ve ikili evliliğin eşiğinden dönmüştü. İkilinin ayrılık haberi o dönemde hayranlarını oldukça üzmüştü. 

Yaptırdığı estetiklerle son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Koçak bu kez de yaptığpı göndermeli paylaşımla gündeme bomba gibi oturdu. 

Koçak, uzun yıllar birlikte olduğu ve evliliğin eşiğinden döndüğü Oğuzhan Koç'la ilgili öyle bir açıklama yaptı ki hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Koçak, bir takipçisinin 'hiç aldatıldın mı?' sorusuna 'googla' cevabını verdi. Oğuzhan Koç, Koçak'la aşk yaşarken Yağmur Tanrısevsin ile aldatmış sonrasında Yağmur Tanrısevsin ile ilişkisi biten Koç, Yağmur Tanrısevsin'in yakın dostu Demet Özdemir ile nişanlanmıştı.  

Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönen Zeynep Koçak'tan olay gönderme! 'Aldatıldın mı?' sorusuna bomba cevap - Resim : 1