Oğuzhan Koç estetik için bıçak altına yattı! "Kalçasını..."

Sanat dünyasının felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay'dan yine çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Oğuzhan Koç, düğün öncesi daha fit gözükmek için bıçak altına yattı.

Oğuzhan Koç estetik için bıçak altına yattı! "Kalçasını..."

Demet Özdemir ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Oğuzhan Koç ile ilgili olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Şimdilerde düğün hazırlığı yapan çift, hakkındaki iddia duyanları şoke etti. 

Oğuzhan Koç estetik için bıçak altına yattı! "Kalçasını..." - Resim : 1

"Kalça yağlarını aldırdı"

Onur Akay, "Önümüzdeki aylarda Demet Özdemir’le dünya evine girmeye hazırlanan Oğuzhan Koç, hazırlıklara başladı ve düğün öncesinde göbek ve kalça yağlarını aldırdı. Operasyon sonrası Liposuction yaptırdığı bölgelerde ödem ve morluklar oluştuğu için sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Koç, şimdilerde evde dinleniyormuş.

Oğuzhan Koç estetik için bıçak altına yattı! "Kalçasını..." - Resim : 2

 

Ayrıca baş dönmesi ve ağrı gibi problemler yaşadığını da öğrendiğim Oğuzhan, düzenli olarak masaj yaptırıyor ve korse de takıyormuş. Yakışıklı bir damat olmak için bıçak altına yatan ve ağrılar çeken Oğuzhan Koç’a acil şifalar dilerim." Öte yandan Oğuzhan Koç, artık Demet Özdemir’in stil danışmanı Rutkay Öziş’le çalışmaya başladı. Yani Oğuzhan her konuda kendisini Demet’e teslim etti. Zaten Liposuction yaptırmasını da Demet önermiş" ifadelerini kullandı.