Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkında şoke eden iddia

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç aşkı hakkında ortaya atılan son iddia öyle yenilir yutulur türden değil. Üstelik iddianın sahibi ise yabancı bir gazeteci...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkında şoke eden iddia

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç aşkı hakkında ortaya atılan iddia magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

2021 yılına damga vuran bir aşk yaşayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisinde çiftin bu iddia karşısında nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu. 

 Demet Özdemir, 'Erkenci Kuş' dizisinde birlikte rol aldığı Can Yaman'la aşk yaşamaya başlamış daha sonra çift anlaşamayarak yollarını ayırmıştı.

Demet Özdemir'in ismi daha sonra Oğuzhan Koç ile anıldı. Çıkan iddiaların ardında Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, sosyal medya sayfasından fotoğraf paylaşarak haberleri doğruladı. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkında şoke eden iddia - Resim : 2

Yazın birlikte tatil yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, mutlu anlarını sosyal medya sayfalarından sık sık paylaştılar.

Şimdi ise Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan, basınına göre Demet Özdemir ve Oğuz Koç aşkı sadece reklamdan ibaret.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı reklam aşkı mı?

Torresette adlı internet sitesinde yer alan haberde Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç hakkında kafa karıştıran bir iddia ortaya atıldı. Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'un kariyerindeki durgunluğa son vermek için şarkıcıya yardım ettiği ve sahte bir ilişkiyi kabul ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Oğuzhan Koç takipçi mi satın aldı?

Öte yandan Oğuzhan Koç'un, sosyal medya sayfasını güçlendirmek için para ile takipçi satın aldığı da iddia edildi.

Demet Özdemir'in her zaman karlı çıktığını da aktaran İtalyan basını, Oğuzhan Koç ile Ilıcalı'nın dostluğunu öne sürdü. Demet Özdemir, son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde yer almış ve dizi Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanmıştı.

Bu iddialar sonrası Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinden nasıl bir açıklama geleceği ise merak konusu oldu. Öte yandan iddiaları ortaya atan gazeteci Alessandro Rosica, Oğuzhan Koç'un kendisini Instagram'dan engellediğini belirtti. Kaynak: Sabah