Demet Özdemir'e tatil dönüşü büyük şok

Geçen hafta nişanlısı Oğuzhan Koç’la önce Göcek’te, ardından Alaçatı’da tatil yapan ünlü oyuncu Demet Özdemir, İstanbul’a dönüşte neden şok yaşadı?

Geçen günlerde nişanlanan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, Göcek tatilinin ardından soluğu Çeşme Alaçatı’da aldı. Yaz sonunda nikah masasına oturmayı planlayan ikili bir plajda sohbet ederken görüntülendi.

Oğuzhan Koç bir ara sevgilisinin fotoğraflarını çekti. Özdemir, Koç’un çektiği kareleri inceledi. Birbirine sarılan ikili zaman zaman romantik anlar da yaşadı.

Ünlü çiftin yanına bir ara Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı geldi. Aksakallı’nın Oğuzhan Koç’un elini öpmesi dikkat çekti.

Öte yandan bu hafta sonu “Aşk Taktikleri 2” filminin çekimlerine başlamayı planlayan Demet Özdemir, korona şoku yaşadı. Çeşme tatili dönüşü ateşi çıkan ve yapılan kontrollerde koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Özdemir, hemen evinde karantinaya girdi. Ünlü oyuncu tv100’ün imza attığı “koronaya yakalandığı” haberi üzerine yazılı bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

“3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok. Öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin... Beni merak eden, adıma üzülen, arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.”