Demet Şener eski eşi Cenk Küpeli ile bağlarını tamamen kopardı!

Yeni bir aşka yelken açan Demet Şener, eski eşi Cenk Küpeli ile bağlarını tamamen kopardı. Önceden Küpeli ile birlikte tekstil işine giren Şener, ortaklığı bitirme kararı aldı. 

Demet Şener eski eşi Cenk Küpeli ile bağlarını tamamen kopardı!

Ünlü manken Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğini olaylı bir şekilde sona erdirmiş ve gönlünü iş insanı Cenk Küpeli'ye kaptırmıştı. Kısa süre içinde nikah masasına oturarak herkesi şaşırtan Demet Şener ile Cenk Küpeli, 7 ay sonra ise sürpriz bir kararla boşanmıştı.

Şimdilerde yeni bir aşka yelken açan Demet Şener, eski eşi Cenk Küpeli ile bağlarını tamamen kopardı. Önceden Küpeli ile birlikte tekstil işine giren Şener, ortaklığı bitirme kararı aldı. 

İki yıl önce kendi adıyla Nişantaşı'nda açtığı mağazasını kapatan Demet Şener'in bu kararı merak uyandırmıştı.

Mağazayı eski eşi Cenk Küpeli ile birlikte açan Şener'in, pandemi yüzünden mağazada istediği satış rakamını yakalayamadığı için bu kararı aldığı söylenmişti.

Şener, tekstil işinin çok fazla zamanını aldığı söyleyerek, mağazayı bu nedenle kapatmak istediğini belirtmiş. Eski eşi Cenk Küpeli ile boşandıktan sonra da iş ortaklığına devam ettiğini de belirten ünlü model, artık bu ortaklığı da bitirme kararı almış.

Televizyon programı ve çocuklarıyla yeteri kadar meşgul olduğunu söyleyen Şener, "Tekstil işini bitiriyorum, çünkü kendi işlerim ve çocuklarım tüm zamanımı alıyor. Zaten marka, benim markam ileride ne yapacağıma karar vereceğim ama şimdilik bir planım yok bu konuyla ilgili" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet