"Damatlığın parasını ödemedi" dedi! Cenk Küpeli, dava açtı!

Demet Şener'in eski eşi Cenk Küpeli, “Damatlığın parasını ödemedi” diye ekrana çıkıp demeç veren modacı Emre Bakar’a 40 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

"Damatlığın parasını ödemedi" dedi! Cenk Küpeli, dava açtı!

Geçtiğimiz haftalarda Demet Şener ile boşanan Cenk Küpeli, “Damatlığın parasını ödemedi” diye ekrana çıkıp demeç veren modacı Emre Bakar’a 40 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

"Damatlığın parasını ödemedi" dedi! Cenk Küpeli, dava açtı! - Resim : 1

Küpeli konuya ilişkin bir açıklama yaptı

Cenk Küpeli açıklamasında, "Haberinizde kesin ifadelerle yazdığınız; tarafıma Emre Bakar adlı şahısın icra takibi başlattığı ve benimde bunu ödeyerek dosyayı kapattığıma dair asılsız, yalan bir haber oluşturulmuştur. Tarafıma bu şahısın başlattığı ne bir icra takibi, ne herhangi hukuksal bir girişimi bulunmamaktadır. Aksine dava açan ve hukuksal tüm haklarımı sonuna kadar kullanan benimdir. Siz basın mensupları üzerinden reklam yapmak isteyen bu şahısa ve firmasına itibar edilmemesini, yaptığınız haberlerin doğruluğunu araştırmanızı önemle rica ederim. Haberin "iddia" mahiyetinde olduğunu belirtmeden, doğrudan şahsımı icra takibine maruz kaldığı şeklinde yazıyı kaleme alan kişi ve bu haberi yayınlayanlar hakkında da hukuki süreçleri avukatım başlatacaktır" ifadelerini kullandı.