Demir parmaklıklar ardında yalnız yaşayan dişi maymun hamile kaldı! Bebeğin babası herkese şok geçirtti

Japonya’da bulunan bir hayvanat bahçesinde kafesin ardında tek yaşayan maymun Momo hamile kalmıştı. Herkes bunun nasıl mümkün olduğunu merak ederken gerçek bambaşka çıktı. Bebeğin doğmasının ardından DNA testi yapıldı babanın aynı hayvanat bahçesinde yaşayan 34 yaşındaki Ito olduğu anlaşıldı. Görevliler, Momo ve Ito’nun, çelik levhadaki yaklaşık 1 cm çapındaki bir delikten çiftleşmeyi başardığına inanıyor.

Demir parmaklıklar ardında yalnız yaşayan dişi maymun hamile kaldı! Bebeğin babası herkese şok geçirtti

Japonya’nın Nagazaki şehrindeki Kujukuşima Hayvanat Bahçesi’nde 12 yaşındaki dişi şebek Momo, Şubat 2021’de anne oldu. Kapalı demirler ardından tek başına yaşayan Momo’nun ise nasıl gebe kaldığı merak edildi. Bebek doğduktan sonra DNA testi yapılarak bebeğin babası bulundu.

BEBEĞİN BABASI BULUNDU

CNN’in haberine göre babanın aynı hayvanat bahçesinde yaşayan 34 yaşındaki Ito olduğu anlaşıldı. Ito, Momo’nun hamile kaldığı günlerde bitişikteki çelik levhadan yapılmış korumalı alanda kalıyordu. Görevliler, Momo ve Ito’nun, çelik levhadaki yaklaşık 1 cm çapındaki bir delikten çiftleşmeyi başardığına inanıyor. Henüz adı konmayan bebek yaklaşık 2 kilogram. Annesinin sevgi ve ilgisiyle ‘sağlıklı bir şekilde büyüyor.’