Demirden kaşığı eritip toza getirdi, sonra bir adam parmağını bandırdı! Devamı ilginç

Sosyal medyada gündem olan deney videosu izleyenlere buz kestirdi. Bardaktaki bulunan maddeye daldırılan demir kaşığın erimesinin ardından deneyi yapan kişi elindeki eldiveni çıkarıp elini de o maddeye daldırdı. İlginç videoyu izleyenler "adamın eli de kaşık gibi eriyecek" diye düşündü. İşte o görüntüler...

Demirden kaşığı eritip toza getirdi, sonra bir adam parmağını bandırdı! Devamı ilginç

En çılgın bor grubu elementlerinden biri olan olarak anılan Galyum ile yapılan deney videosunun sosyal medyada paylaşılması büyük yankı uyandırdı. Galyumun içine daldırılan demir kaşık ve insan elinin ne tepki vereceğine bakılan videoda, demir kaşık eriyince izleyenler, deneyi yapan kişi için endişe etti. 

DEMİR KAŞIK TUZLA BUZ OLDU

Demir kaşığı adeta granül kahve gibi çözeltinin içinde eriten madde, yeterince enteresan değilmiş gibi deneyi yapan kişi, bir de elinde bulunan eldiveni çıkarıp maddenin içine daldırdı. O anları izleyenler, adamın eli için büyük bir endişeye kapılsa da korkulan olmadı. Demir kaşığı, eriten Galyum, insan derisine sanki suya daldırılmış gibi hiçbir zarar vermedi. İzleyenleri şaşkınlığa uğratan video binlerce kullanıcıya ulaştı. 

KULLANICILARDAN YORUM YAĞDI

Sosyal medya kullanıcılarının bazıları izledikleri video karşısında şoke olurken bazıları da bilimsel açıklamalar yaptı. Bir kullanıcı "Sayın admin, birisi gidip bunu evde denerse ve herhangi olabilecek zarardan sen sorumlusun." yorumunda bulundu. 

Demirden kaşığı eritip toza getirdi, sonra bir adam parmağını bandırdı! Devamı ilginç - Resim : 1

Demirden kaşığı eritip toza getirdi, sonra bir adam parmağını bandırdı! Devamı ilginç - Resim : 2

Demirden kaşığı eritip toza getirdi, sonra bir adam parmağını bandırdı! Devamı ilginç - Resim : 3