Deniz Akkaya'dan tepetaklak mavi mayolu fotoğraf!

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarıyla yine gündem oldu. Akkaya, son verdiği pozlarla herkesi kendine hayran bıraktı.

Deniz Akkaya'dan tepetaklak mavi mayolu fotoğraf!

Deniz Akkaya, bu sefer de yatakta mavi mayosuyla tepetaklak poz verdi. Ünlü manken paylaştığı fotoğraflarda "42 kere maşallah" diyerek kendine övgü yağdırdı.

Akkaya fotoğrağrafı "Doğru spor, doğru antrenör ve doğru beslenme ile mümkün mü?Mümkün! Hepsini ve daha fazlasını yavaş yavaş YouTube da özgürce ifade etmeye başladık bile. En bastan aslında bu disipline nasıl girilir, doğru antrenör nasıl seçilir ilk olarak anlattığımız konu bu oldu antrenörlerimden hoca ile ilk olarak... Yabancı sayfalara gıpta edip, kendi memleketlisine farklı bir tavır sergileyenlere diyecek sözüm yok ancak buradaki fotoğraf ne yaşamdan, ne de hayattan vazgeçmeyen bir kadın. Zor bir 2019'du benim için değil herkes için yaşadık hissettik, 2020ye girerken kendime verdiğim en önemli söz: Elalem adlı dünyanın en büyük jürisini memnun etmek gibi bir derdin yok Deniz. Gerçekten tek isteğim yeni yıldan, herkesin birbirine benzediği şu zamanda, kendi gibi olma cesaretini gösteren herkese içtenlikle huzur, özgürlük ve kendini özel yapan değerlerini kaybetmeyecek güç diliyorum..." açıklamasıyla paylaştı. 

Deniz Akkaya'dan tepetaklak mavi mayolu fotoğraf! - Resim : 2

Deniz Akkaya'dan tepetaklak mavi mayolu fotoğraf! - Resim : 3