Deniz Gürel'den İYİ Parti kulisi: İYİ Partili olan birçok isim istifa edecek

tv100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında Deniz Gürel, İYİ Parti kulisini canlı yayında paylaştı. Gürel, "Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli kaynaklarla görüştüm. Ankara Büyükşehir Belediyesi çevrelerinde İYİ Partili olan birçok ismin önümüzdeki günlerde istifa edeceğini ifade ettiler" dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İletişimci ve Yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda (GİK) CHP'nin yerel seçimlerde iş birliği teklifini oy çoğunluğuyla reddetme kararı ve yerel seçim konusu programda masaya yatırıldı.

Deniz Gürel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"25 İLÇE BAŞKANINDAN 10'DAN FAZLASI İSTİFA EDECEK"

"Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli kaynaklarla görüştüm. Yarın öbür gün çok tartışılacak bir bilgi ortaya attılar. Eğer ittifak olmazsa Ankara Büyükşehir Belediyesi çevrelerinde İYİ Partili olan birçok ismin önümüzdeki günlerde istifa edeceğini, 25 ilçe başkanından 10’dan fazlasının önümüzdeki günlerde istifa edeceğini ifade ettiler."