Tüyleriniz ürperecek! Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın ses kaydını "Ellerim titriyor "deyip yayınladı

Günlerdir konuşulan Reha Muhtar ve Deniz Uğur davasında yeni bir perde açıldı. Şiddet iddialarını reddeden Reha Muhtar'ı zora sokacak ses kaydını eski eşi Deniz Uğur ortaya çıkardı. Deniz Uğur "Ellerim titriyor" deyip, Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınladı.

Tüyleriniz ürperecek! Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın ses kaydını "Ellerim titriyor "deyip yayınladı

Oyuncu Deniz Uğur ile eski eşi Reha Muhtar arasında sular durulmuyor. Reha Muhtar'ın küçük kızı Mina'ya şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Ancak Reha Muhtar bu iddiaları reddetdi. . Mahkeme anne Deniz Uğur'a 2 aylık geçici velayet verince Muhtar çıldırdı. Deniz Uğur kendisine yapılan baskılara dayanamayarak son olarak sosyal medya hesabından "Elim ayağım titriyor" diyerek Reha Muhtar'ın kızına bağırdığını iddia ettiği ses kaydını yayınladı.

Reha Muhtar kızına şiddet uyguladığı iddialarını reddetmişti

Reha Muhtar'a 2 ay süre ile kızı Mina Muhtar'a yaklaşmama cezası verildi. Reha Muhtar bu karardan sonra eski eşi hakkında çeşitli iddialarda bulunup kızını darp etmediğini söylemişti.

Tüyleriniz ürperecek! Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın ses kaydını "Ellerim titriyor "deyip yayınladı - Resim : 1

"Allah cezanızı versin"

Deniz Uğur bu iddialar sonrası yeni bir iddiada bulunarak tüyleri diken diken eden bir ses kaydı yayınladı. Uğur ses kaydını paylaşırken "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" dedi.

İşte o ses kaydı

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deniz Uğur Gülener (@denizugur4real)'in paylaştığı bir gönderi