Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınlayan Deniz Uğur'dan çok konuşulacak bir iddia daha!

Oyuncu Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın kızına bağırdığı, tüyler ürperten ses kaydını yayınlamıştı. Deniz Uğur'dan Reha Muhtar ile ilgili çok konuşulacak bir iddia daha geldi.

Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınlayan Deniz Uğur'dan çok konuşulacak bir iddia daha!

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde Uğur, eski eski Muhtar'ın ses kaydını yayınlamıştı. Bu ses kaydı ünlüler dünyasında da epey tartışılmıştı. Deniz Uğur, son açıklamasında, Reha Muhtar’ın akli melekelerinin yerinde olmadığını iddia etti.

 Can güvenliği için velayetlerinin kendisine verilmesini talep etti

Oyuncu Deniz Uğur, çocuklarının babası Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulunmuştu. Mina'nın velayeti 2 ay süreyle Uğur'a verilmiş, Poyraz ise Muhtar'da kalmıştı. Uğur, önceki gün yeni bir dava açtı. Verdiği dilekçede şok açıklamalarda bulunan Uğur, çocukların can güvenliği için velayetlerinin kendisine verilmesini talep etti.

Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınlayan Deniz Uğur'dan çok konuşulacak bir iddia daha! - Resim : 1

"Cezai ehliyeti yok"

Sabah'tan Fatih Ulaş'ın haberine göre; Uğur, Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını, tanıkların anlatımına göre intihar eğilimi olduğunu öne sürdü. Cezai ehliyetinin olup olmadığı incelenmeden çocukların babalarıyla yalnız görüşmelerinin tehlikeli olduğunu belirten oyuncu, Muhtar'ın sağlık kuruluşuna sevk edilmesi talep etti. Çocukların babası Muhtar'ın, Uğur'un suçlamalarına nasıl cevap vereceği merak konusu oldu.