Denizbank'tan iddialara yanıt: Rezan Epözdemir hakkında şikayette bulunulacak

Seçil Erzan davasında gözler bu kez, Rezan Epözdemir ve Denizbank arasında yaşananlara çevrildi. Bazı müştekilerin avukatı olan Rezan Epözdemir’in Fransa Megeve'de olduğunu iddia ettiği kar tatilinin, Palandöken'de olduğu ortaya çıktı. Denizbank, Rezan Epözdemir hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi.

Seçil Erzan ve futbol dünyasından çok sayıda ismin yer aldığı davada bazı müştekilerin avukatı olan Rezan Epözdemir'in duruşmada Erzan'a sorduğu ve daha sonra canlı yayında gösterdiği bir kayak merkezinde bulunan fotoğraflara Denizbank'tan yanıt geldi. Denizbank, dosyaya giren bilirkişi raporundaki Whatsapp yazışmalarında bahsedilen ve Fransa Megeve'ye kayağa gittikleri belirtilen kişinin Hakan Ateş olmadığını belirtti. Söz konusu kişilerin tutuklu Seçil Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz'ın eşi Merve Yılmaz'ın kardeşleri olduğu bildirildi.

MANİPÜLASYON YAPILDI
Denizbank, Epözdemir’in açıklamaların gerçekleri yansıtmadığını ve mahkemede sunulan belgelerin tarihlerinin uyuşmadığını ifade etti. Ayrıca, 2021 yılında çekilen bir fotoğrafın 2023 tarihi gibi gösterilerek manipülasyon yapıldığını savundu. Fransa tatili diye iddia edilen görüntülerin de Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde çekildiğini öne sürdü.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK
Banka, Rezan Epözdemir’in hedefine ulaşmak için etik dışı yolları kullanarak Denizbank’ı karalamaya çalıştığını ve gerçekleri çarpıtarak algı oluşturduğuna dikkat çekti. Bu nedenle avukat Rezan Epözdemir’i mesnetsiz ve gerçek dışı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle baroya şikayet edeceklerini ve Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.