Denize düşen araçta okul müdürü hayatını kaybetti

Bir acı haber de Şarköy’den geldi. Denize düşen otomobilde Şarköy Anadolu Lisesi Müdürü okul müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denize düşen araçta okul müdürü hayatını kaybetti

Olay, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Mürefte yolunda meydana geldi. A.G.E. idaresindeki otomobil ile seyir halindeyken kontrolünü kaybederek denize düştü.

Denize bir aracın düştüğünü gören vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

Denize düşen araçtan çıkarılan Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun hayatını kaybettiği öğrenilirken, A.G.E. ise yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun (47) Şarköy Anadolu Lisesi Müdürü olduğu öğrenildi. Kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan araç sürücüsü A.G.E.'nin (39) 149 promil alkollü olduğu da tespit edildi. Denize düşen 59 AFN 396 plakalı araç Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin yardımıyla denizden karaya çıkartılarak araçta ve çevrede Malkara olay yeri inceleme timi tarafından gerekli incelemeleri yapıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.