Denize giren teknisyen gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu

Ankara'dan Bartın'ın Amasra ilçesine gezmeye gelen 43 yaşındaki Yusuf Ülger, görenlerin iddiasına göre montunu ve üstündekileri çıkardıktan sonra denize girdi. Denizden çıkmadığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık, polis, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı DEGAK-3 dalgıç ekibi tarafından arama çalışmalarında Ülger'in cesedine ulaşıldı.

Denize giren teknisyen gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu

Bartın'ın Amasra ilçesinde limandan denize girip gözden kaybolduğu belirtilen Yusuf Ülger (43) için arama çalışması başlatıldı. Olay, saat 09.00 sıralarında Amasra ilçesi Küçük Liman mevkinde meydana geldi.

Denize giren teknisyen gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu - Resim : 1

Limanda bir kişinin montunu ve üstündekileri çıkardıktan sonra denize girip çıkmadığını görenler, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine sağlık, polis, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı DEGAK-3 dalgıç ekibi gönderildi. 9 dalgıç, botlarla denizde arama çalışması başlattı. Polis ekipleri de deniz kıyısında arama çalışması yaparken, bölgedeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Denize giren teknisyen gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu - Resim : 2

Montta Yusuf Ülger adına teknisyen olarak çalıştığı bir üniversitenin kimlik kartı çıktı. Ülger'in bugün sabah saatlerinde Ankara'dan gezmek için Amasra’ya geldiği öğrenildi. 

Ekipler, yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucu Ülger'in cansız bedenini kıyıdan 50 metre açıkta buldu.

Denize giren teknisyen gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu - Resim : 3

Ceset, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna götürüldü.