Denizli'de 'cinsel ürün' ve zehir operasyonu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasaya sürülmeye hazır 5 bin 514 adet cinsel içerikli ürün ve hap ele geçirildi. Öte yandan zehir tacirlerine yönelik operasyonda ise yüksek miktarda tütün ve kaçak alkol ele geçirildi.

Denizli'de 'cinsel ürün' ve zehir operasyonu

Eşya kaçakçılığını önlemek için çalışmalar gerçekleştiren Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonlarda, yabancı menşeili olup herhangi bir fatura ve izne tabi olmayan, ayrıca Sağlık Bakanlığı’nca onay verilmemiş ve kullanımında insan sağlığını olumsuz etkileyen toplam 5 bin 514 adet cinsel içerikli ürün ve ilaç ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Zehir tacirleri yakayı ele verdi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün tütün ve alkollü içki kaçakçılığı ile ilgili düzenlediği operasyonlarda, yüksek miktarda içi tütünle doldurulmuş sigara, kaçak alkol ve tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

İl genelinde tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içki kaçakçılığını önlemek isteyen Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, tütüncü olarak faaliyet gösteren iş yerlerine ve şüpheli araçlara operasyon düzenledi. 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 6 bin 220 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 231 litre sahte alkol ve 44 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında kaçakçılıkla mücadele kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.