Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar'da yaşayan herkese acil bir uyarı geldi. Saat 12.00 itibariyle başladı, 6 Ağustos'a kadar devam. En iyisi evde oturmak

Valilikler tarafından Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı yapıldı. Söz konusu uyarıda vatandaşların 1 ve 6 Ağustos arasında çok dikkat etmeleri gerektiği kaydedildi. Salıdan itibaren başlayacak sıcaklıklar 6 Ağustos'a kadar devam edecek.

Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar'da yaşayan herkese acil bir uyarı geldi. Saat 12.00 itibariyle başladı,  6 Ağustos'a kadar devam. En iyisi evde oturmak

Türkiye, Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının ardından yeniden büyük bir sıcak hava dalgasının etkisi altına giriyor. Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar'da ikamet eden vatandaşlarımıza yönelik de resmi kurumlar aracılığıyla önemli bir uyarı yapıldı. 

Uşak Valiliği tarafından resmi hesaptan yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; "Hava Sıcaklıkları Hissedilir Derecede Artacak ! Yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normalleri civarında seyreden sıcaklıkların, bu hafta ortasından itibaren, bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) artarak, gelecek hafta başına kadar mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerine çıkması bekleniyor. 

BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATİ AÇIKLANDI 

Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Başlangıç: 01.08.2023 - 12:00 Bitiş: 06.08.2023- 18:00" ifadelerine yer verildi.

DİĞER İLLERİMİZ DE AYNI TAVSİYE VAR

Diğer illerimizin Valilikleri de güneş çarpmalarına karşı vatandaşlarımızın kendilerini korumalarını ve uzmanların tavsiyelerine uymalarını tavsiye ediyor. 

Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar'da yaşayan herkese acil bir uyarı geldi. Saat 12.00 itibariyle başladı,  6 Ağustos'a kadar devam. En iyisi evde oturmak - Resim : 1