Denizli'de Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt dikkat! Büyük uyarı yapıldı

Denizli'de Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt dikkat. Hepiniz için tek tek uyarı verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi uyarı kapsamında Denizli için kuvvetli yağış beklentisi mevcut.

Denizli'de Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt dikkat! Büyük uyarı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Denizli için son dakika uyarısı geçildi. içlerinde  Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt olan illerin her birisi tek tek uyarıldı. Gök gürültülü şiddetli yağmur gümbür gümbür geliyor.

RESMİ UYARILAR VERİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Denizli’de öğlen saatlerinde sonra başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyarıda bulundu. Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Bölgemizde yerel olarak metrekareye 21-50 kilogram yağış olması bekleniyor.

Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

 

Denizli'de Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt dikkat! Büyük uyarı yapıldı - Resim : 1