15 yaşındaki engelli kıza cinsel taciz!

Denizli'de "güveni kötüye kullanma" suçundan aranan zanlının 3 aydır aranan yüzde 20 zihinsel engelli 15 yaşındaki kızı alıkoyduğu ve cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

15 yaşındaki engelli kıza cinsel taciz!

Denizli'de 3 aydan bu yana kayıp olan yüzde 50 engelli 15 yaşındaki genç kız jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından kurtarıldı. İstismara uğradığı belirlenen genç kız kendisini kurtaran JASAT timi üyesi kadın astsubaya ağlayarak sarılması ise yürekleri sızlattı.

 ZİHİNSEL ENGELLİ KIZ, 3 AYDIR ARANIYORDU

Olay, Tavas ilçesinde meydana geldi. Aranması olan şahısların izini süren JASAT timi, güveni kötüye kullanma suçundan yakalaması olan Ramazan Maçin, isimli bir şahsı takibe aldı. Zanlının Tavas ilçesinde olduğunu belirleyen tim, Tavas ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de desteği ile gözaltına aldı. Durdurulan araçta küçük yaşta genç kızın da olduğunu belirleyen tim, olayı araştırmaya başlayınca korkunç gerçeğe ulaştı. İsmi öğrenilemeyen genç kız hakkında 3 ay önce kayıp başvurusu yapıldığı ve arandığı öğrenildi.

 CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Yüzde 50 zihinsel engelli olduğunu tespit edilen genç kızın, Ramazan Maçin'in kendisini kaçırdığını ve 3 aydan bu yana cinsel istismarda bulunduğunu söylemesi üzerine genç kız koruma altına alındı. Genç kız kendisini kurtaran tim üyesi kadın astsubaya sarılarak teşekkür etti.

 TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İşlemlerinin ardından JASAT timi tarafından Tavas Adliyesine sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kız ise jandarma eşliğinde ailesine teslim edildi.