Deprem bölgelerinden son gelişmeler! Adana'da son durum ne ? Adana'da kaç bina yıkıldı?

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.4 büyüklüğündeki deprem Adana, Kayseri, Diyarbakır ve diğer çevre illerden de hissedildi. Tüm deprem bölgelerinde çalışmalar devam ederken vatandaşlar arama motorlarında son dakika depremlerini araştırıyor. Peki Adana'da kaç bina yıkıldı, ölü sayısı kaç oldu? Son durum ne? İşte son dakika depreminin ayrıntıları…

Deprem bölgelerinden son gelişmeler! Adana'da son durum ne ?  Adana'da kaç bina yıkıldı?

Türkiye güne peş peşe depremlerle uyandı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah 04.17'de yaşanan deprem çevre illerde de yıkımlara neden oldu. Peki Adana’da son durum ne? Ölü sayısı kaç oldu? İşte ayrıntılar …
 

Deprem bölgelerinden son gelişmeler! Adana'da son durum ne ?  Adana'da kaç bina yıkıldı? - Resim : 1

 ZEYDAN KARALAR AÇIKLADI 

Öte yandan depremin acısının hissedildiği Adana'da ise acı bilançoyu Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar açıkladı. Karalar yaptığı açıklamada "Biri 17 diğeri 14 katlı olmak üzere ilk belirlemelere göre 3 apartman tamamen yıkıldı. Lütfen vatandaşlarımız yolları boşaltsın." dedi.

   " CAN KAYBIMIZ VAR"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da son duruma ilişkin açıklama yaptı. Oktay açıklamasında, "Adana'da 10 ölü 118 yaralımız var." dedi.

 
 EĞİTİME ARA VERİLDİ

Deprem sonrası Adana Valisi önemli bir açıklama yaparak, "İlimizde hissettiğimiz deprem sebebiyle 6 Şubat Pazartesi günü tüm eğitim kurumlarımızda eğitime bir gün ara verilmiştir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun." dedi.