Deprem bölgesinde kim önde? Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Elâzığ ve Şanlıurfa seçim sonuçları!

Türkiye bugün cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için sandık başında gitti. Türkiye’nin dört bir yanında sandıklardan sonuçlar gelemeye başladı. Milyonlarca kişi de deprem bölgesi seçim sonuçlarını araştırıyor. Peki, Deprem bölgesinde kim önde? Hangi parti deprem bölgesinden en çok oyu aldı? İşte Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Elâzığ ve Şanlıurfa seçim sonuçları!

Deprem bölgesinde kim önde? Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Elâzığ ve Şanlıurfa seçim sonuçları!

Milyonlar bugün 13. Cumhurbaşkanını ve TBMM’de kendilerini temsil edecekleri milletvekillerini seçmek için sandık başına gitti. Aylardır süren seçim maratonunun bitmesiyle Türkiye’nin dört bir yanından milyonlarca seçmen oylarını kullandı. Sandıkların kapatılmasıyla birlikte oy sayım işlemi başlarken, yayın yasağının kalkmasıyla birlikte de seçim sonuçları anbean ekranlara gelmeye başladı.

Pek çok kişi deprem bölgesinde hangi partiye oy çıktığını ve hangi adayı bu seçimde önde olduğunu merak ediyor. Deprem bölgesindeki 11 il, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Elâzığ ve Şanlıurfa 2023 seçim sonuçları araştırılıyor. Peki, Deprem bölgesinde kim önde? İşte illerin seçim sonuç ekranı

TÜRKİYE GENELİ 2023 SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

DEPREM BÖLGESİ CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI

Adana Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Adıyaman Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Diyarbakır Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Gaziantep Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Hatay Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Kahramanmaraş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Kilis Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Malatya Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Osmaniye Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Elâzığ Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Şanlıurfa Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın