Depremde can verdi, betonların arasından vasiyetini bıraktığı not çıktı! Okuyanlar kendine gelemiyor

Kahramanmaraş merkezli Hatay depreminde hayatını kaybeden Ayşegül Çin’in annesi için bıraktığı vasiyeti ortaya çıktı. Çin vasiyetinde "Bana bir şey olması durumunda çantadakilerin hepsi annemindir. Bunları hac ve umre için kullanmasını isterim" notunu düştü.

Depremde can verdi, betonların arasından vasiyetini bıraktığı not çıktı! Okuyanlar kendine gelemiyor

Hatay’ın  Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'ndeki Süleyman Mutlu Apartmanı'nda yaşayan Ayşegül Çin ve  annesi Meryem Çin, meydana gelen deprem sonrası hayatını kaybetti.
Depremin ilk gününden itibaren yıkılan binada çalışma yapan İstanbul Bahçelievler Belediyesi arama kurtarma ekipleri, enkaz altında buldukları Ayşegül Çin'e ait altınları, kardeşi Hüseyin Çin'e teslim etti.

Depremde can verdi, betonların arasından vasiyetini bıraktığı not çıktı! Okuyanlar kendine gelemiyor - Resim : 1

“HEPSİ ANNEMİNDİR”

Ayşegül Çin'in vasiyetinde, “Bana bir şey olması durumunda çantadakilerin hepsi annemindir. Bunları hac ve umre için kullanmasını isterim.” yazıyordu.

Altınları ve bir miktar dövizi, Bahçelievler Belediyesi arama kurtarma ekibi gönüllüsü Ayfer Şen'den teslim alan kardeş Hüseyin Çin, annesi ve ablasını kastederek, “Bu dünyaya ait değillerdi, altınlar ağabeyimin çocuklarına gidecek.” dedi.

Depremde can verdi, betonların arasından vasiyetini bıraktığı not çıktı! Okuyanlar kendine gelemiyor - Resim : 2