Depremde hayatını kaybetmişti! Genç kaleciyle ilgili gerçek yürekleri acıttı!

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'la ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Futbolcunun menajeri “6 Şubat Pazartesi günü Ahmet Eyüp'ün alacaklarını yatırmadığı takdirde futbolcunun sözleşmesini haklı nedenle feshedecektik” dedi. Futbolcunun alacaklarının ise hala ödenmediği belirtildi.

Depremde hayatını kaybetmişti! Genç kaleciyle ilgili gerçek yürekleri acıttı!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem felaketi 11 ilde büyük bir yıkıma neden olmuştu. Deprem felaketinde Yeni Malatyaspor Kulübü’nün kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan hayatını kaybetmişti. 28 yaşındaki kaleciyle ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Futbolcunun depremden önce alacakları ödenmediği için 6 Şubat’ta serbest kalma durumunun olduğu öğrenildi.

Depremde hayatını kaybetmişti! Genç kaleciyle ilgili gerçek yürekleri acıttı! - Resim : 1

“6 ŞUBAT’TA SÖZLEŞMESİNİ HAKLI NEDENLE FESHEDECEKTİK”

Fanatik’e konuşan kalecinin avukatı Burak Kocagönc bu konuda şunları söyledi:

“Malatyaspor Kulübü ile aramızdaki profesyonel futbolcu sözleşmesinden kaynaklı futbolcu alacakları için hukuki süreç başlatmıştık. Ödemenin yapılması için kulübe 30 gün süre tanımıştık. Bu sürenin son günü 6 Şubat Pazartesi günüydü. Yani kulüp, 6 Şubat Pazartesi günü Ahmet Eyüp'ün alacaklarını yatırmadığı takdirde futbolcunun sözleşmesini haklı nedenle feshedecektik.”

Depremde hayatını kaybetmişti! Genç kaleciyle ilgili gerçek yürekleri acıttı! - Resim : 2

“6 ŞUBAT GÜNÜ İLETİŞİME GEÇMEYE ÇALIŞSAM DA ULAŞAMADIM”

Deprem günü Ahmet Eyüp'e ulaşamadığını ifade eden Kocagönc, “Depremin gerçekleştiği 6 Şubat sabahı Eyüp ile iletişime geçmeye çalışsam da kendisine ulaşamadım. Sonrasında ise sosyal medyada enkaz altında kaldığına dair haberleri gördüm. Ailesine ulaşarak durumu teyit ettim. Ne yazık ki Haberler doğruydu. İlerleyen süreçte de vefat haberini aldık ne yazık ki. Futbol camiası olarak çok karakterli, saygılı, çevresitarafından sevilen, tertemiz bir kardeşimizi kaybettik. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine tekrardan başsağlığı dilerim. Üzüntüsünü derinden yaşıyoruz” diye konuştu.

Depremde hayatını kaybetmişti! Genç kaleciyle ilgili gerçek yürekleri acıttı! - Resim : 3

ALACAKLARI ÖDENMEDİ

Öte yandan, Deprem felaketinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen Yeni Malatyaspor kulübü vefat eden Ahmet Eyüp Türkaslan'ın geçmiş alacaklarını hala ödemedi. Ne yazık ki ailesi ile iletişime de geçmediği ortaya çıktı.