Depremzede çocuğun mektubu yürekleri burktu: Bir gün evlerimize kavuşursak...

Bayburtlu minik İbrahim depremzede kardeşlerine mektup yazdı. Mektuba gelen cevap ise yürekleri bir yandan ısıttı bir yandan da burktu.

Depremzede çocuğun mektubu yürekleri burktu: Bir gün evlerimize kavuşursak...

Bayburt'un Demirözü ilçesinde yaşayan İbrahim Biregen isimli küçük çocuk deprem bölgesine göndermek üzere ailesiyle birlikte yardım malzemesi hazırladı, içerisine de kendi yazdığı mektubu koydu. Mektuba gelen cevap da ise "Bir gün evlerimize kavuşursak buradaki evlerin hepsi senin de evin bil ve hep gel" yazısı yürekleri burktu

"SAKIN KORKMAYIN"

Malatya'ya ulaşan minik İbrahim'in yazdığı mektup ise Malatyalı depremzedeler tarafından sosyal medyada 'Bayburt'tan Malatya'ya kendisi küçük, yüreği kocaman yavrumuzdan mesaj' notuyla paylaşıldı. İbrahim'in mektubunda yer alan "Sizin için üzülüyoruz, sakın korkmayın, bunun da üstesinden beraber geleceğiz" ifadeleri ise yürekleri ısıttı.
"Sizi çok seviyoruz, kendinizi tek sanmayın, biz varız"

Depremzede çocuğun mektubu yürekleri burktu: Bir gün evlerimize kavuşursak... - Resim : 1

KENDİSİ KÜÇÜK AMA YÜREĞİ BÜYÜK

Kendisi küçük ama yüreği büyük Bayburtlu küçük İbrahim'in Biregen'in yürekleri ısıtan mektubunda ise şu ifadeler yer aldı: "Merhaba canım arkadaşlarım, kendinizi yalnız hissetmeyin, biz sizin kardeşleriniz. Sizi çok seviyoruz, kendinizi tek sanmayın, biz varız. Sizin için dualar ediyoruz, sizin için üzülüyoruz. Sakın korkmayın, bunun da üstesinden beraber geleceğiz. Bu bizim de başımıza gelebilirdi. Birbirimizi tanımamız önemli değil, nasılsa hep beraber yaşamıyor muyuz? Sizi Allah'a emanet ediyorum. Ben 'İbrahim Biregen' Bayburt'ta yaşıyorum, size bu mektubu Demirözü'nden yazıyorum"

Depremzede çocuğun mektubu yürekleri burktu: Bir gün evlerimize kavuşursak... - Resim : 2

MEKTUBA GELEN CEVAP YÜREKLERİ BURKTU

Mektuba gelen cevap ise şöyleydi: Merhaba İbrahim. Mektubunu aldık. Soğukta üşüyen ellerimiz senin mektubunla bir anda ısındı. Senin gibi güzel yürekli insanların olduğunu yalnız olmadığımızı, bizim için hiç tanımayan insanların hemen yardıma koştuğunu biz yaşayalım diye ölümü göze alıp buralara kadar hemen yetiştiğini, yetişemeyenlerin de mektubunun yetiştiğini görmek bizi yaşatmaya yetti. Kağıt bulamadığımız için bu çay kutusuna yazdık mektubu. Bu kutular da sizin gönderdiklerinizdi zaten. Biz Malatya'nın Doğanşhir ilçesinin Gövdeli köyündeniz. Seni çok seviyoruz. Bir gün evlerimize kavuşursak buradaki evlerin hepsinin senin de evin olduğunu bil ve hep gel.