Depremzede kardeşlerine ayıcığını gönderen Minik Kartal duygulandırdı! "Büyüdüğün zaman beni bul"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebep olan depremin ardından bölgeye destekler sürüyor. İstanbul Fatih'te yaşayan minik Kartal'ın, depremzede kardeşlerine gönderdiği oyuncağı ve notu görenlere duygu dolu anlar yaşattı. Kartal, notunda "Büyüdüğün zaman beni bul, büyüdükten sonra arkadaş oluruz" dedi.

Depremzede kardeşlerine ayıcığını gönderen Minik Kartal duygulandırdı! "Büyüdüğün zaman beni bul"

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından bölgeye yapılan yardımlar da çığ gibi büyüyor. Yediden yetmişe herkesin destek olduğu afet bölgesine çocuklar tarafından yapılan yardımlar görenleri duygulandırıyor. Minik bedenlerinde kocaman yürekler taşıyan çocuklar, depremzede kardeşleri için kimi zaman kumbaralarını kimi zaman da oyuncuklarını gönderiyor. 

BÜYÜDÜĞÜN ZAMAN BENİ BUL

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşayan minik Kartal'da depremzede kardeşleri için en sevdiği ayıcığıyle birlikte bir not ve kendi fotoğrafını gönderdi. Kartal'ın notu, görenleri duygulandırdı. 

Minik Kartal notunda, "Ben Kartal, en sevdiğim ayıcığımı sana gönderiyorum. İstanbul Fatih'te yaşıyorum. Büyüdüğün zaman beni bul. Ayıcığımı fotoğrafımı hep sakla. Ben seni bulamam. Büyüdükten sonra arkadaş oluruz." ifadelerini kullandı.