Depremzedeler canlarını hiçe sayıp enkaza girdi, nedenini duyan görevliler hızlıca koşup tepki gösterdi

Kahramanmaraş depremi 11 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Enkazlar şehrin her tarafında yer alırken bazı depremzedeler canlarını hiçe sayıp, enkaz içerisinden eşyalarını kurtarma çabalarına girdi. Etrafta bulunan görevliler ise durumu fark edince tepki gösterdi.

Depremzedeler canlarını hiçe sayıp enkaza girdi, nedenini duyan görevliler hızlıca koşup tepki gösterdi

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem 11 ili etkilerken Trabzon Bulvarı’nda da büyük yıkıma neden oldu. Afet bölgesinde enkazlar kaldırılırken bazı depremzedeler eşyalarını kurtarabilmek için enkazlara girdi.

Depremzedeler canlarını hiçe sayıp enkaza girdi, nedenini duyan görevliler hızlıca koşup tepki gösterdi - Resim : 1

BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDILAR

Çevresindeki bütün binalar yıkılan ve ağır hasar alan Karabekiroğlu Apartmanı'nın hemen yanında enkaza dönmüş evler üzerinde kıyafet arayan depremzedelerin duyarsız hareketleri görevlileri çileden çıkardı. ‘Biz burada can derdindeyiz, siz mal derdindesiniz’ diye enkaz üzerinde eşya arayan vatandaşlara tepki gösteren Murat Dilken isimli görevli, artçıların devam ettiğini ve Karabekiroğlu Apartmanı'nın bir an önce yıkılması gerektiğini söyledi.

Öte yandan, canlarını hiçe sayarak eşya derdine düşen depremzedeler olay yerine gelen polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.