Derbi öncesi tribünde iki file bekçisi için sürpriz hazırlık

Bu akşam 19:00'da başlayacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor taraftarının özel bir hazırlık yaptığı öğrenildi. Trabzonspor taraftarı Milli takımda rekabet içinde olan Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır'ı el ele tribüne çağırıp destek verecek.

Derbi öncesi tribünde iki file bekçisi için sürpriz hazırlık

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor tribünlerinin iki file bekçisini iki kaleciyi beraber tribünlere çağırarak aralarında gerilim varmış gibi oluşturulan havayı dağıtacak.

Derbi öncesi tribünde iki file bekçisi için sürpriz hazırlık - Resim : 1

Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır, milli takımda forma rekabeti veriyor. İki genç ve yetenekli kaleciden hangisinin oynaması gerektiği sık sık tartışma konusu olurken, özellikle sosyal medyada taraftarların kıyaslanma yapması tepkilere neden oluyor. 

tv100'de yayınlanan VAR Odası programının muhabiri Mehmet Batuhan Ağır, dün akşam canlı yayında ilgniç bir detayı paylaştı. Buna göre derbi öncesi Trabzonspor taraftarları futbolcuların ısındığı sırada "Uğurcan Altay el ele hep beraber tribüne" diye tezahurat yapacak. İki Milli file bekçisini tribünlere çağırarak alkışlayacak. Bu hareketle iki genç kaleciye destek verecek. İki kalecinin milli takım kampında beraber çalıştığı ve arkadaş oldukları da gelen bilgiler arasında. Kendi aralarında herhangi bir tartışma ya da gerilim yaşamadıkları bilinirken, Trabzonspor taraftarının bu hareketi, milli takımda formayı Uğurcan'a kaptıran Fenerbahçeli Altay için de büyük moral olacak.