Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu? Destan dizisi bu akşam neden yok? Destan dizisi yeni bölüm ne zaman?

Destan dizisi 22. bölüm bugün televizyon yayın akışında görülmedi. Peki, Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu? Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan dizisi bu akşam neden yok? Diziseverler araştırmaya başladı. Destan dizisi yeni bölüm ne zaman?

Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu? Destan dizisi bu akşam neden yok? Destan dizisi yeni bölüm ne zaman?

Destan dizisi 22. bölüm yayın akışında görülmeyince diziseverler araştırmaya başladı. Destan dizisi bugün var mı yok mu merak edildi. Bugün Ramazan bayramının 2. günü  olmasından dolayı yayınlanmayacağı düşünülen Destan dizisinin yayınlanmama sebebi merak edildi. Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu? Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan dizisi bu akşam neden yok? Herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Destan dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte, tüm merak edilenler...

Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu? Destan dizisi bu akşam neden yok? Destan dizisi yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan, Ramazan Bayramı'nın 2. günü olan 3 Mayıs 2022 Salı günü yayın akışında görülmedi. Sevilen oyuncu kadrosuyla izleyiciyi her hafta ekran başına bağlayan Destan dizisinin 22. bölümünün bu hafta olup olmayacağı merak edildi.

Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu? Destan dizisi bu akşam neden yok? Destan dizisi yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2Destan dizisi bu akşam neden yok?

Destan dizisi 21. bölümde neler olmuştu: Ani bir karar alarak Çin’e karşı yapılacak savaşın hazırlıklarını başlatan Alpagu Han Batuga, Akkız, Temur ve Saltuk’u bu savaşta yanında görmeyi ister. Birbiriyle kavgalı olan oğulları bu durumda Alpagu Han’ın bu teklifine ne cevap verecek? Bu durumdan hoşnut olmayan Ulu Ece ve Kaya’nın hamleleri ne olacak? Akkız ile Saltuk Alpagu Han’ın bu kararını kabul edip sarayda kalacaklar mı?

 Destan dizisi 22. bölüm bu akşam yok mu? Destan dizisi bu akşam neden yok? Destan dizisi yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3Destan 22. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. 3 Mayıs 2022 Salı, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olduğu için Destan dizisi yeni bölüm bu akşam ATV ekranlarında izleyici ile buluşmayacak. 

Destan dizisi yeni bölüm ne zaman?

Sevilen oyuncu kadrosuyla Destan dizisi 22. bölümü ne zaman yayınlanacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.