Dev cüssesiyle aniden sudan fırladı. Avını yakalamak için 3000 diş bulunan ağzını kocaman açıp yemeğini bir lokmada kündeye getirdikten sonra suya daldı

Dünyanın en güçlü ve korkunç yaratıklarından biri olan beyaz köpek balığının videosu şaşkınlık yarattı. Oltaya takılmış kocaman bir balığı yakalamak için sudan fırlayan canavarın görüntüsü hayran bıraktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, defalarca izlenirken kullanıcılar tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

Yaklaşık 3000 adet kesici dişe sahip olduğu bilinen dünyanın en korkulan yaratıklarından biri olan beyaz köpek balığının videosu, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Köpek balığının avını yakalamak için dev cüssesiyle sudan fırladığı anlar kayda alındı. Korkunç dişlerle kaplı ağzını açarak havada yakaladığı yemeğini bir lokmada yuttu. 

Dev cüssesiyle aniden sudan fırladı. Avını yakalamak için 3000 diş bulunan ağzını kocaman açıp yemeğini bir lokmada kündeye getirdikten sonra suya daldı - Resim : 1

O GÖRÜNTÜLERE YORUM YAĞDI

Sosyal medyada paylaşılan beyaz köpek balığı görüntülerine pek çok yorum yapıldı. Bir kullanıcı, "Allah karşılaştırmasın, kaçamam da" derken bir başkası, "Yine ne varsa katil balinalarda var… büyük beyaz da kimmiş" şeklinde yorumda bulundu.