Dev yılanın yanında kim olduğunu görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gerçek mi diye kafalarını döndürüp iki üç kez baktılar

Hindistan'da çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Video kısa zamanda binlerce kez izlendi. Dev yılanın yanında kim olduğunu görenler büyük bir şaşkınlık yaşarken videoyu defalarca izlemek zorunda kaldılar.

Hindistan'da çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kısa zamanda binlerce kez izlendi. Görüntüleri izleyenler gözlerine inanamadı. Dev yılanın yanında kim olduğunu görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Video, insanları o kadar dehşete düşürdü ki pek çok kişi bunun gerçek olamayacağını düşündü. 

Dev yılanın yanında kim olduğunu görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gerçek mi diye kafalarını döndürüp iki üç kez baktılar - Resim : 1

KENDİNDEN 3 KAT BÜYÜK CANLIYI ELİYLE YAKALADI

Görüntülerde, 2 yaşlarında küçük bir kızın yolun ortasında kendinden 3 kat uzun yılanı yakalamaya çalıştığı görüldü. Kuyruğundan tuttuğu yılanı çekiştiren küçük kız, yılanı bir süre elinden bırakmadı. Görüntülerde yılanın kaçmaya çalıştığı görüldü ancak yılanın çocuğa bir zarar vermesinden korkan izleyecilerin yüreği ağzına geldi.