Devler peşindeydi... Harry Potter'dan transfer kararı! Gitmek için iki şartı var!

Galatasaray’ın en önemli isimlerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu geleceği hakkında karar verdi. Benfica, Atletico Madrid ve Leverkusen gibi takımların transfer listesinde yer alan futbolcunun Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşayıp Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. Kerem’in bu hedeflerini gerçekleştirdikten sonra iyi bir teklif gelmesi durumunda ayrılabileceği belirtildi.

Devler peşindeydi... Harry Potter'dan transfer kararı! Gitmek için iki şartı var!

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray’da kadronun en önemli parçalarından biri olan Kerem Aktürkoğlu sezona iyi başlayamamıştı. Daha sonra form kazanırken kalitesini kanıtlayan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa ekiplerinin de radarına girdi.

Devler peşindeydi... Harry Potter'dan transfer kararı! Gitmek için iki şartı var! - Resim : 1

KARARINI VERDİ

24 yaşındaki futbolcunun geleceği hakkında karar verdiği belirtildi. Fotomaç’ın haberine göre Kerem’in Galatasaray’da şampiyon olduktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediği daha sonra ise iyi bir teklif gelmesi durumunda ayrılabileceği ifade edildi.

Devler peşindeydi... Harry Potter'dan transfer kararı! Gitmek için iki şartı var! - Resim : 2

DEV TAKIMLAR PEŞİNDE 

Galatasaray'da 110 maçta 27 gol ve 20 asistlik performans sergileyen Kerem'in peşinde Benfica, Atletico Madrid ve Leverkusen gibi takımlar bulunuyor.

Kerem bu sezon 29 maçta 8 gol atarken 4 de asist yaptı.

Devler peşindeydi... Harry Potter'dan transfer kararı! Gitmek için iki şartı var! - Resim : 3