Devre mülk dolandırıcılığında şoke eden detaylar! Çırağan Sarayı'nda evlilik teklif etmiş

Devre mülk dolandırıcılığında yeni detaylara ulaşıldı. Yalova merkezli şebekenin lideri R.T.'nin, sevgilisini helikopterle Çırağan Sarayı'na getirerek evlilik teklif ettiği ortaya çıktı.

Devre mülk dolandırıcılığında şoke eden detaylar! Çırağan Sarayı'nda evlilik teklif etmiş

Devre mülk sahiplerini yüksek kar vaadiyle milyonlarca lira dolandıran Yalova merkezli şebekeyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Şebekenin lideri R.T.'nin, sevgilisini helikopterle Yalova'dan Çırağan Sarayı'na getirip evlilik teklif ettiği ve bu anları sosyal medyadan paylaştığı öğrenildi.

Yalova merkezli bir şebekenin özellikle yaşlı devre mülk sahiplerinin bilgilerini çaldığı, sonra da irtibat kurdukları bu kişileri mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle dolandırdığı belirlendi. Polis ekiplerince düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda 29 zanlı gözaltına alındı.

Devre mülk dolandırıcılığında şoke eden detaylar! Çırağan Sarayı'nda evlilik teklif etmiş - Resim : 1

Yakalananlar arasında çete lideri R.T.'nin yer aldığı da öğrenildi. Öte yandan milyonlarca liralık vurgun yapan R.T.'nin lüks içinde yaşadığı, gösterişli hayatını da sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

Dolandırıcılık zanlısı R.T.'nin en dikkat çeken paylaşımlarından biri de kız arkadaşını Yalova'dan alarak helikopterler Çırağan Sarayı'na götürmesi oldu.

Devre mülk dolandırıcılığında şoke eden detaylar! Çırağan Sarayı'nda evlilik teklif etmiş - Resim : 2

Çete liderinin, burada sevgilisine evlenme teklif ettiği anları da kare kare sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Çete lideri R.T., sevgilisini helikopterle Yalova'dan alarak, İstanbul Beşiktaş'taki Çırağan Sarayı'na getirdi.

Devre mülk dolandırıcılığında şoke eden detaylar! Çırağan Sarayı'nda evlilik teklif etmiş - Resim : 3

Reklam bahanesiyle kredi çektirip çarptı

Ağına düşürdüğü mağdurlara devre mülklerini yüksek bedellerle yabancılara satma vaadinde bulunan çetenin, satış için internette reklam vereceklerini söyleyerek vatandaşlara kredi çektirdiği tespit edildi. Çetenin bu ve benzeri yöntemlerle çok sayıda kişiyi dolandırdığı, mağdur sayısının her geçen gün arttığı öğrenildi.

R.T., vurgun parasıyla organize ettiği evlilik teklifini sosyal medyada paylaştı.