Devriye için gezen memurlar bir anda tuhaf sesler duydukları mülkün bahçesine girdi. Orada saklanan iki yabani yaramaz vardı

Çevrede devriye gezen memurlar, bir evin bahçesinden tuhaf sesler duyunca kontrol etmek için bahçeye girdi. Başıboş halde gezen iki domuzu bulan görevliler, onları kısa süre içinde yakaladıktan sonra sahibi var mı diye araştırmaya başladı. Sahipleri bulunan hayvanların, evlerinden kaçtıkları ortaya çıktı. Hayvanlar, sahibine teslim edildi.

Pierce County Şerif Departmanı, görevlileri ve hayvan kontrol memurlarının, University Place'deki 70th Avenue East'teki bir apartman kompleksine, bir çift domuzcuğun binaların etrafında başıboş dolaştığını fark ettiklerinde müdahale ettiğini söyledi. Departman  Facebook'ta, bir hayvan kontrol memuru boyunlarına tasma takarken protesto için homurdanan ve homurdanan iki somurtkan domuzu gösteren bir video yayınladı.

Devriye için gezen memurlar bir anda tuhaf sesler duydukları mülkün bahçesine girdi. Orada saklanan iki yabani yaramaz vardı - Resim : 1

EVLERİNDEN KAÇTILAR

Şerif departmanı bir Facebook gönderisinde, "Hayvan kontrol memurları, domuzları hızla boğdu ve görevliler sahiplerini bulduğunda onları Humane Society'ye nakletmek üzereydiler." dedi. Domuzların sahibi olan Piggy Pay ve Peter Porker, hayvanların çitle çevrili açık alandan kaçtığını söyledi. Gönderide, "Görevliler domuzcukları eve geri götürmeye yardım etti ve sahibi, onların kaçtıkları noktayı kapattığından emin oldu" dedi.