Didem Kınalı "Oje sürmek isteyen erkek sevgilim olamaz"

Eski oryantal, yeni şarkıcı Didem Kınalı önceki gece sahne aldığı mekanda, konser sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı. Erkeklerin oje kullanmasına ilişkin soru karşısında ise Kınalı, "Şeffaf olan oje sürülebilir ancak renkli oje asla. Erkek arkadaşım olsa sürdürmem de; istemem de. Sürmek isteyen erkek de sevgilim olamaz!" şeklinde konuştu.

Didem Kınalı "Oje sürmek isteyen erkek sevgilim olamaz"

Eski oryantal Didem Kınalı, şarkıcılığa soyundu. Kınalı, önceki gece bir mekanda aldığı sahnede, konser sonrası muhabirlerle bir araya geldi. Son dönemde gündeme gelen erkeklerin oje kullanmasına ilişkin soru karşısında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Bir döneme danslarıyla damga vuran, şimdilerde şarkıcı kimliğiyle ön planda olan Didem Kınalı (37), geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Dans ettiğin dönemde para takılırken rahatsız oldun mu?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Hayır, tabii ki para takılması beni rahatsız etmiyor ama edepleriyle olursa. Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti maalesef.

Didem Kınalı "Oje sürmek isteyen erkek sevgilim olamaz" - Resim : 1

"BENİ APAR TOPAR SAHNEDEN İNDİRDİLER"

Kariyeri boyunca birçok ilginç olaya şahit olduğunu belirten Kınalı, "Bir gün iç Anadolu’da düğüne çıktım. Gelin sinir krizi geçirdi ve düğünü terk etti. Beni apar topar sahneden indirdiler ve gelin geri geldi" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gece İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. Kendisini izlemeye gelen konuklarına eğlenceli bir gece yaşatan Kınalı, konser öncesi gazetecilerle bir araya geldi.

Didem Kınalı "Oje sürmek isteyen erkek sevgilim olamaz" - Resim : 2

"OJE SÜRMEK İSTEYEN ERKEK SEVGİLİM OLAMAZ"

Didem Kınalı, son dönemde gündeme gelen erkeklerin oje kullanmasına ilişkin sorulan soruya şu yanıtı verdi:

"Şeffaf olan oje sürülebilir ancak renkli oje asla. Erkek arkadaşım olsa sürdürmem de; istemem de. Sürmek isteyen erkek de sevgilim olamaz!"

Didem Kınalı "Oje sürmek isteyen erkek sevgilim olamaz" - Resim : 3