Didem Soydan'dan şaşırtan itiraf! Gitsinler diye üstüne para vereceğiz

Ünlü model Didem Soydan, şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Soydan, "Çok uğraştık, sonunda bir minik meyvesini alıyoruz. Dünyada toplamda 52 bine yakın hesap engelleyen tek isim olduğumu biliyorum." dedi.

Didem Soydan'dan şaşırtan itiraf! Gitsinler diye üstüne para vereceğiz

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan, Instagram hesabında binlerce kişiyi engellediğini açıkladı.

"TOPLAMDA 52 BİNE YAKIN HESABI ENGELLEDİK"

Soydan, bir takipçisinin kendisini eleştiren kişilerin sayısının azaldığına dikkat çekmesi üzerine "Çok uğraştık, sonunda bir minik meyvesini alıyoruz. Dünyada toplamda 52 bine yakın hesap engelleyen tek isim olduğumu biliyorum. Millet o rakamı satın alıyor takipçi çoğaltmak için, biz gitsinler diye üstüne para vereceğiz neredeyse. Ama temizledik cühelaları” ifadelerini kullandı.

"BU KONUNUN YANLIŞ YERLERE GİTMESİNDEN DOLAYI GERÇEKTEN ÜZGÜNÜM"

Öte yandan ünlü model Didem Soydan, bir Youtube kanalında eski bir sevgilisine hala aşık olduğunu ancak aşık olduğu kişinin ailesi olduğu için isim vermeyeceğini söylemişti.

Soydan'ın açıklaması akıllara bir dönem aşk yaşadığı Can Bonomo'yu getirdi. Tüm bu iddiaların ardından sessizliğini bozan Didem Soydan, sözlerinin yanlış yerlere çekildiğini söyledi.

Soydan, "Yanlış yerlere çekilen bir konudan, kişilere verdiğim saygı ve değerden sebep bu açıklamayı yapıyorum. Türkiye'de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan birinden bahsetmeme rağmen konuyu magazine çok uygun olması sebebi ile yanlış isimler üzerinden yorumladınız. Yayında da belirttiğim gibi Amerika'da yaşadığım döneme dair bir hikayeydi. Bu konunun yanlış yerlere gitmesinden dolayı gerçekten üzgünüm. Lütfen kimseyi alakaları olmayan bir konuya dahil ederek rahatsızlık vermeyin" ifadelerini kullandı.