Dikkat aranıyor! Haluk Levent paylaştı, Mahsun Kırmızıgül bombayı patlattı

Haluk Levent'in bir gençlik fotoğrafıyla yaptığı bayram kutlaması paylaşımına Mahsun Kırmızıgül'den beklenmedik bir yanıt gelince gündem oldu. Mahsun Kırmızıgül filminde oynatmak için Haluk Levent'in gençliğine benzeyen bir karakter aradığını duyurdu. Haluk Levent ise 'meşhur olma garantili' dedi.

Dikkat aranıyor! Haluk Levent paylaştı, Mahsun Kırmızıgül bombayı patlattı

Haluk Levent, takipçilerinin Kurban Bayramı'nı nostaljik bir fotoğrafla kutladı. Ünlü şarkıcının karesi sosyal medyada çok konuşuldu. Prestij Müzik'teki yıllarını beyazperdeye yansıtmak için çalışmalara başlayan Mahsun Kırmızıgül de fotoğrafa kayıtsız kalmadı. Kırmızıgül, Haluk Levent'in gençlik dönemlerine benzeyen bir kişiyi filmi için aradığını duyurdu.



Son yıllarda kuruculuğunu üstlendiği AHBAP Derneği ile yardıma muhtaç insanlara yaptığı desteklerle gündemde olan Haluk Levent, sosyal medyadaki takipçilerinin Kurban Bayramı'nı yıllar önce çekilen bir fotoğrafıyla kutladı.

Haluk Levent 'İyi bayramlar canlarım' dedi, gençlik hali gündem oldu

Ünlü şarkıcı, yayınladığı fotoğrafına, "İyi bayramlar canlarım" notunu düştü. Levent'in paylaşımı kısa süre sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Mahsun Kırmızıgül: Benzerini filmde oynatacağım

Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik dönemini anlatacağı yeni filmi 'Prestij Meselesi' için hazırlıklara başlayan Mahsun Kırmızıgül de fotoğrafa kayıtsız kalmadı.

'Cast ajanslarına Türkiye'yi arattık'

Kırmızıgül, Twitter hesabından "Haluk, cast ajanslarına tüm Türkiyeyi arattık ama şu resimdeki senin benzerini bulamadık. 'Prestij Meselesi' filmi için tüm Ahbaplardan yardım bekliyorum." mesajını paylaştı.

Kırmızıgül, Instagram hesabından da, "Prestij Meselesi' filmi için fotoğrafta gördüğünüz şu arkadaşın benzerini arıyoruz. Sevgili Haluk'un benzerini vallahi filmde oynatacağım." dedi.

Haluk Levent: Meşhur olma garantisi var

Haluk Levent ise, "Duyduk duymadık demeyin. Bana benzeyen genç bir arkadaş varsa Mahsun Kırmızıgül twitinin altına yazsın. Meşhur olma garantisi var" ifadelerini kullandı.