Dilan Polat'a bir kötü haber daha! Savcı, takipsizlik kararı verdi

Kara para aklama suçuyla cezaevinde yargılanan fenomen Dilan Polat, sosyal medyadan kendisine hakaret ettiği iddialarıyla bazı isimlerden şikayetçi olmuştu. Savcılık o yorumlar için 'Hakaret sayılmaz' diyerek takipsizlik kararı verdi.

Dilan Polat'a bir kötü haber daha! Savcı, takipsizlik kararı verdi

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın, sosyal medyada paylaşım yapan ve kendilerine göre hakaret olduğunu iddia ettikleri kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı. O hamleyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, ilgili şikayetlere dair takipsizlik kararı verdi.

ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Polatların davasını en başından beri takip eden ve düzenli olarak yeni gelişmeleri aktaran Emrullah Erdinç, 300 dosyanın savcılıkta olduğunu ifade etmiş ve "Dilan ve Engin Polat bu davalardan gelir elde edebilir. Tüm hesaplarına el konulmuş olması sebebiyle Polat ailesi buradan bir gelir elde edebilir" ifadelerini kullanmıştı.

Uzlaşmada ödenen rakamın minimum 30 bin TL olduğunu da hatırlatan Erdinç, "30 bin TL, şu anki dosya için söylüyorum 300 dosyadan 9 milyon TL eder. Legal para mı? Tamamen legal para!" şeklinde konuşmuştu.

KARAR VERİLDİ

Show Haber'in haberine göre kara para aklama ve suç örgütü üyeliği gibi iddialarla cezaevinde bulunan Dilan Polat aksini beklese de savcılık o yorumlar için 'Hakaret sayılmaz' diyerek takipsizlik kararı verdi.