Dilan Polat'la aynı masadaydı! Yurt dışı yasağı konulmuştu: Hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu: Demek ki sona yaklaşıyoruz

Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak paylaştığı masada yer alan ve Hakkında soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı getirilen isimlerden fenomen Eylül Öztürk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu.

Dilan Polat'la aynı masadaydı! Yurt dışı yasağı konulmuştu: Hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu: Demek ki sona yaklaşıyoruz

Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin tutuklanmasıyla beraber, sosyal medya fenomenleri üzerinden yürüyen kara para aklama iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yurt dışı çıkış yasağı talep etti.

Dilan Polat'la aynı masadaydı! Yurt dışı yasağı konulmuştu: Hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu: Demek ki sona yaklaşıyoruz - Resim : 1

EYLÜL ÖZTÜRK YURT DIŞI YASAĞI HAKKINDA KONUŞTU

Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan'ın 5 milyon dolarla ABD'ye gittiği ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia edilmişti.

Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" şeklinde yazdı.