Dilan Polat'tan Reynmen'e flaş gönderme! Yeni şarkısı 4 saatte 1 milyon dinlenince bakın ne dedi

Lüks yaşantısıyla son dönemin dikkat çeken ismi olan Dilan Polat, 'Enercii' adında yeni bir şarkı çıkardı. Sosyal medyanın diline düşmesi sonrası açıklama yapan Polat, Reynmen'e gönderme yaptı. Polat, "Ben 4 saatte 1 milyon oldum, Reynmen 4 günde 1 milyon olmuş." diyerek şarkısını övdü.

Dilan Polat'tan Reynmen'e flaş gönderme! Yeni şarkısı 4 saatte 1 milyon dinlenince bakın ne dedi

Fenomen ve iş kadını Dilan Polat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. Bu kez yeni şarkısı 'Enercii' ile gündeme gelen Dilan Polat, Reynmen'le ilgili yaptığı yorumla herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlülerin doğum fotoğrafçılığı ile başladığı kariyerine güzellik merkezi açarak devam eden ve kısa süre içerisinde yükselerek lüks yaşantısıyla gündeme gelmeye başlayan fenomen Dilan Polat son dönemde gündemden düşmüyor.

Gerek kocasının aldığı pahalı hediyelerle gerek kafasına taktığı euro ve dolarlarla dikkat çeken Dilan Polat şimdi de şarkı çıkardı.

Dilan Polat'tan Reynmen'e flaş gönderme! Yeni şarkısı 4 saatte 1 milyon dinlenince bakın ne dedi - Resim : 1

REYNMEN YORUMU ŞAŞIRTTI

“Enercii” isimli bir şarkı çıkaran Dilan Polat, sosyal medya hesabından aynı zamanda şarkı çıkaran Reynmen’le ilgili yorum yapmayı da ihmal etmedi.

Fenomen ve iş kadını açıklamasında "Ben 4 saatte 1 milyon oldum, Reynmen 4 günde 1 milyon olmuş. Ben şarkıcı değilim ama bu yoğun ilgiye çok mutluyum, teşekkür ederim" dedi.