Dilber'le sahnenin tozunu yutan Hazar Ergüçlü'den zirve açıklaması

Yayınlandığı günden bu yana çok konuşulan Kanal D'nin fenomen yapımı İnci Taneleri'nin Dilber'i, oyuncu Hazar Ergüçlü, dizinin başarısıyla ilgili olarak "Zirvede olmak bizi çok mutlu ediyor" dedi. Levent'te kameralara yansıyan güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili de konuştu.

Dilber'le sahnenin tozunu yutan Hazar Ergüçlü'den zirve açıklaması

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı Kanal D'nin fenomen dizisi İnci Taneleri'nin her bölümü çok konuşuluyor. Hayat verdiği Dilber karakteriyle büyük ses getiren Hazar Ergüçlü, önceki gün Levent'te kameralara yansıdı. 

Dizinin başarı elde etmesinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Hazar Ergüçlü, “Severek içinde yer aldığım bir proje. Gelen yorumlar beni çok mutlu ediyor. Yılmaz Erdoğan ile çalışıyorum. O kadar iyi bir senaryo ki her şey açık ve net. Teklif gelince inanamadım. Çok mutlu oldum. Beni tercih etmesi ayrıca mutlu etti. Zirvede olmak bizi çok mutlu ediyor. Dilber dansının bu kadar konuşulmasına şaşırdım. Keyfim yerinde" diye konuştu. 

Aşk hayatından da bahseden güzel oyuncu, yaklaşık 4 aydır aşk yaşadığı Efe Çelik'le ilişkisinin çok güzel gittiğini, mutlu olduğunu söyledi.