İki arkadaş kuyuya düştü! Dinlenmek ve fotoğraf çekmek için üzerine oturdukları kuyuya düştüler! Anne şikayetçi: “Kuyunun üzeri hala açık, bir başkası da düşebilir”

Beykoz Anadolu Fenerine giden iki arkadaş, üzeri beton kapakla örtülü kuyunun üzerine çıkarak fotoğraf çekilmek istedi. Kapağın kırılmasıyla birlikte lise öğrencisi 17 yaşındaki Sudem Bilir ve arkadaşı kuyuya düştü. Ölümden dönen genç kızlardan Sudem hala tedavi görüyor.

İki arkadaş kuyuya düştü! Dinlenmek ve fotoğraf çekmek için üzerine oturdukları kuyuya düştüler! Anne şikayetçi: “Kuyunun üzeri hala açık, bir başkası da düşebilir”

17 yaşındaki Sudem Bilir ve arkadaşı 1 Ekim Pazar günü gezmek için Beykoz'daki Anadolu Feneri Kabakoz Kumsalı'na geldi. İki genç otobüslerinin gelmesini beklerken, dinlenmek ve fotoğraf çekilmek için kumsalda üstü kapalı bir kuyunun üzerine oturdu.

İki arkadaş kuyuya düştü! Dinlenmek ve fotoğraf çekmek için üzerine oturdukları kuyuya düştüler! Anne şikayetçi: “Kuyunun üzeri hala açık, bir başkası da düşebilir” - Resim : 1

ARKADAŞI ÜZERİNE DÜŞTÜ

Burada bir süre oturan iki genç, otobüslerinin saati yaklaşınca gitmek için ayağa kalktı. Ayağa kalktıkları sırada üzerinde bulundukları beton kapaklardan bir tanesi kırıldı. Beton kapağın kırılmasıyla önce Sudem ardından da arkadaşı kuyunun içine düştü. Arkadaşının da kendi üstüne düşmesiyle 17 yaşındaki genç kız yaralandı.

İki arkadaş kuyuya düştü! Dinlenmek ve fotoğraf çekmek için üzerine oturdukları kuyuya düştüler! Anne şikayetçi: “Kuyunun üzeri hala açık, bir başkası da düşebilir” - Resim : 2

YOĞUN BAKIMDA KALDI

Etraftakilerin haber vermesiyle birlikte olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Hastaneye kaldırılan genç kız karaciğerindeki yırtılma nedeniyle 2 gün yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise geçen genç kız, buradaki tedavisinin ardından da dün taburcu edildi.

İki arkadaş kuyuya düştü! Dinlenmek ve fotoğraf çekmek için üzerine oturdukları kuyuya düştüler! Anne şikayetçi: “Kuyunun üzeri hala açık, bir başkası da düşebilir” - Resim : 3

“HALA ÜZERİ AÇIK”

 Şu an evde istirahatte kalan ve hareket etmemesi gereken Sudem'in annesi Göknur Bilir, kızının ölümden döndüğünü ve kuyunun etrafının olayın ardından kapatılmadığını söyledi. Belediyeden de şikayetçi olduğunu söyleyen anne Bilir, “Ben belediyeden de şikayetçiyim, bir kere bile arayıp geçmiş olsun bile demediler. Doktorlar bile yaşamasının mucize olduğunu söylüyor. Arkadaşı iyi, arkadaşında bir şey yok. Şikayetçiyim ve bunun peşini bırakmayacağım. Hala da üzeri açık, bize belediye önlem alındı, burası bize ait değil diyor. Burası kime ait? Bir başkası da düşebilir" ifadelerini kullandı.