Diriliş Ertuğrul hayranlarında müjde! Çekimler başladı, yeni dizide fırtınalar esecek

TRT1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından müjde geldi. TRT Dijital ekranlarında yayınlanacak olan Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin çekimleri başladı.

Diriliş Ertuğrul hayranlarında müjde! Çekimler başladı, yeni dizide fırtınalar esecek

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı dönemde pek çok hayran kitlesi elde eden Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı yeni dizi ile müjdeyi verdi. Tekden Film imzalı Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin çekimleri başladı. Dizi TRT Dijital ekranlarında yayınlanacak. İşte ayrıntılar...

Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin çekimleri başladı

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT1’de 5 sezon yayınlanan ve izleyicinin gönlünde taht kuran Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Tekden Film yakında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital için hazırladığı Fetih Ülküsü Kızılelma’nın çekimlerine başladı.

Diriliş Ertuğrul hayranlarında müjde! Çekimler başladı, yeni dizide fırtınalar esecek - Resim : 1

Fetih Ülküsü Kızılelma ilk sezonda 8 bölüm olacak

Yapımcılığını Kemal Tekden’in üstlendiği, ilk sezonu 8 bölüm olan dizinin çekimleri Hadımköy ve Kartal’da kurulan platolarda ve Edirne’de gerçekleştirilecek.
Fatih Sultan Mehmed’in şehzadelik dönemi, hocası Akşemseddin ile olan tanışması ve yetişmesini ele alan dizi, deha çaplı bir çocuğun nasıl ve hangi idealle dâhi ve fatih olduğunu da anlatacak.

TRT Dijital ekranlarında yayınlanacak

Murat Garipağaoğlu, Miraç Sözer, Emre Başer, Hakan Vanlı, Wilma Elles, Ali Nuri Türkoğlu, Zeynep Eronat, Larissa Lara Türközer ve Zeynep Köse’nin  kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Kamil Aydın’ın, görüntü yönetmenliğini ise Ömer Faruk Karacan’ın yaptığı, senaryosunu Ozan Bodur’un kaleme aldığı “Fetih Ülküsü Kızılelma” TRT Dijital’de yayınlanacak.