Disney Plus Türkiye'de! Disney Plus dizileri neler? Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar?

Disney Plus Türkiye'ye giriş yaptı. Disney Plus dizileri neler? Dünyanın en büyük online dizi ve film izleme platformu olan Disney Plus hakkında merak edilenler var. Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar? Büyük yankı uyandıran Disney Plus bugün yayın hayatına başladı. İşte, Disney Plus detayları...

Disney Plus Türkiye'de! Disney Plus dizileri neler? Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar?

Disney+ Walt Disney Company'nin bölümü olan Disney Plus 2019 yılında Amerika'da faaliyetlerine başlamıştı. Beklenen an geldi! Disney Plus efsane içeriklerle artık Türkiye'de. Netflix'ten sonra ücretli dijital platformlar arasında en merakla bekleneni Disney Plus olmuştu.

Disney Plus, 13 Mayıs günü Soho House’ta verdiği özel davette marka elçileri olarak birlikte çalışmaya başladığı, sinema ve dizi dünyasının çok sevilen isimleriyle bir araya gelmişti.  Disney Plus dizileri neler? Türkiye'nin genç ve başarılı oyuncularını bir araya getiren bu platform hakkında çok şey merak edildi.

Disney Plus Türkiye'de! Disney Plus dizileri neler? Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar? - Resim : 2Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Pınar Deniz'in de yer aldığı Disney Plus için gün saymaya artık gerek yok. Disney Plus uygulaması artık Türkiye'ye geldi.

Disney Plus 14 Haziran 2022 Salı günü saat sabah 10:00'da resmi faaliyetlerine başladı. Mobil cihazlar, web tarayıcıları, oyun konsolları, set üstü kutular ve smart TV'lerinin  desteklediği Disney Plus'a ulaşmak oldukça kolay.

Disney Plus'ta kampanya!

Dünyanın en iyi hikaye anlatıcılarından binlerce film, belgesel, dizi, animasyon, kısa içerik ve her ay eklenen yeni içeriklerle Disney Plus’ta her zaman izlemek için bir şey bulabileceksiniz. Disney Plus'ın aylık üyelik bedeli 34.99 TL'dir. Yıllık yapılan üyelikte indirimler mevcuttur. Tek ödeme de 349.90 TL'ye 10 ay yerine 12 ay boyunca üyelik imkanı sağlayabilirsiniz.

Disney Plus Türkiye'de! Disney Plus dizileri neler? Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar? - Resim : 4Disney Plus'ta ne izlenir?

Disney’den “Cruella” ve “Enkanto” gibi gişe rekorları kıran, en yeni canlı aksiyon ve animasyon filmleri, Pixar’ın dahi yaratıcılarından, her yaştan izleyici için “Luka” ve “Soul” gibi iç ısıtan hikayeler, Marvel Studios’dan mutlaka görülmesi gereken “Loki”, “Hawkeye” ve “WandaVision” gibi orijinal içerikler, “Obi-Wan Kenobi” ve “The Mandalorian” gibi çok çok uzak bir galaksiden destansı hikayeler, Korkusuz National Geographic kaşifleri eşliğinde aydınlatıcı belgeseller, herkesin konuştuğu “The Dropout”, “How I Met Your Father” gibi orijinal içerikler ve bir solukta yeniden izlenebilecek “How I Met Your Mother” ve “The Walking Dead” gibi dünyaca ünlü fenomen dizilerini Disney Plus'ta izleyebilirsiniz.