Diyarbakır 2023 seçim sonuçları! İşte Diyarbakır'da ilçe ilçe son durum

Türkiye bugün sandık başına giderek cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için seçimini yaptı. 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi sonuçları için gözler sandıklardan çıkacak sonuçlara çevrildi. Diyarbakır'da oyların sayılmaya başlanmasıyla ilk veriler geliyor. Peki, Diyarbakır'da seçimlerde son durum ne? İşte ilçe ilçe Diyarbakır'daki seçim sonuçları...

Diyarbakır 2023 seçim sonuçları! İşte Diyarbakır'da ilçe ilçe son durum

Türkiye sandık başına giderek tercihini yaptı. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi son dakika sonuçları yakından merak ediliyor. 3 cumhurbaşkanı adayı ve 36 siyasi partinin yarıştığı seçimde, oylar sayılmaya başlandı. Bununla birlikte ilk veriler de geliyor. Mersin'e ilişkin anlık veriler de tv100.com'dan anlık takip edilebiliyor.

Diyarbakır'da seçimlerde son durum ne? Diyarbakır'daki ilçelerde hangi cumhurbaşkanı adayı ve hangi siyasi parti kaç oy aldı? Diyarbakır ve diğer illerdeki son durum tv100.com seçim ekranlarından izlenebiliyor. 

100 yılın seçimini en tarafsız ve doğru analizlerle, hızlı, anlık veri ve grafiklerle tv100 ekranlarından ve tv100.com’dan öğrenilebilecek.

DİYARBAKIR 2023 SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ