Diyarbakır'da evin içerisinde ortaya çıktı, perdeden süzülerek aşağı inmeye çalıştı... Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya evlere son ziyareti yapacak

Türkiye'de yaz ayları artık yavaş yavaş yerini serin havalara bırakacak. Yılanların da kış uykusuna yatması bekleniyor. Ancak Diyarbakır'da evin ortasında çıkan yılan, perdeden süzülerek inmeye çalışarak tüyleri diken diken etti. Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yaşayan vatandaşların da dikkat etmesi önerildi. Yılanlar son kez evlere giriş yapabilir.

Ülkemizde cumartesi ve pazar günü hava sıcaklıkları yüksek seyretmeye devam ediyor. Fakat meteorolojik tahminlere göre ekimin ilk haftasından itibaren yurt genelinde hava durumunda yavaş yavaş serinleme meydana gelecek. Sıcağı seven yılanlar da yavaş yavaş yurdumuzu terk etmeye başlayacak. 

DİYARBAKIR'DA BİR EVDE ORTAYA ÇIKTI 

Diyarbakır'da evin ortasında çıkan yılan, perdeden süzülerek inmeye çalışarak tüyleri diken diken etti. Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yaşayan vatandaşların da dikkat etmesi önerildi. Yılanlar son kez evlere giriş yapabilir.

KORKU DOLU ANLAR KAMERAYA YANSIDI 

Merkez Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesinde bir evin içerisinde nereden girdiği belirlenemeyen yılan panik oluşturdu. Ev sakini, panik halinde şaşkınlıkla perdeden süzülen yılanı izledi. O anlar vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da evin içerisinde ortaya çıktı, perdeden süzülerek aşağı inmeye çalıştı... Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya evlere son ziyareti yapacak - Resim : 1