Ebru Yaşar Gülseven: "Mutluluğumuz tarif edilemez"

Diyarbakır'da Necat Gülseven ve Ebru Yaşar Gülseven tarafından yaptırılan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu coşkulu bir törenle açıldı. Ebru Yaşar Gülseven, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ebru Yaşar Gülseven: "Mutluluğumuz tarif edilemez"

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi’nde inşa edilen 12 derslikli Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu açıldı.

Okulu asıl sahibi olan çocuklara teslim etmeye geldiklerini açıklayan Ebru Yaşar, hayal ettikleri okula kavuştuğu için çok mutlu olduğunu kaydetti. Yaşar, “İnanılmaz mutluyum, onurluyum, gururluyum. Kelimeler kifayetsiz, mutluluğumuzu anlatmak için. Nihayet eşimle hayal ettiğimiz bu yolda okulumuza kavuştuk. Bunun için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Ebru Yaşar Gülseven: "Mutluluğumuz tarif edilemez" - Resim : 1

Gelininiz, bir Diyarbakırlı, hemşeriniz olarak, akrabalarımızın huzurunda böyle bir vesileyle bulunuyor olmaktan çok mutluyum. Gururluyum ismimi taşıyan bir okul yaptırdık, ama çokta umutluyum binlerce öğrenci burada gözleri pırıl pırıl geleceğe adım atacaklar, eğitim alacaklar. Büyük bir mutlulukla okulumuzu gerçek sahipleri olan öğrencilerimize ve Bismillilerimize teslim ediyoruz” dedi.

Binlerce vatandaşın katıldığı açılış törenine Yaşar yanı sıra eşi işadamı 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu, MHP Diyarbakır İl Teşkilat Başkan Yardımcıları, öğrenciler ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Davul zurna ile karşılamanın ardından kurdele kesimi geçekleşen okulda gezen Ebru Yaşar, müzik sınıfında öğrencilerle türküler söyleyerek halay çekti.