Diyarbakır'da silahlı, bıçaklı, çekiçli kavga! 1'i ağır 5 yaralı

Diyarbakır'da çocuğu oyun merkezinden çıkarılan aile ile işletme sahiplerinin arasında çıkan kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Diyarbakır'da silahlı, bıçaklı, çekiçli kavga! 1'i ağır 5 yaralı

Öğle saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi’nde yaşanan kavgada, oyun merkezinde tartışan çocuklardan birini dışarı çıkaran işletmeci R.D. ve B.D. ile çocuğun oyun merkezine gelen yakınları önce tartışma, ardından da kavga çıktı.

Kavgada A.Ç., M.Ç., Y.Ç. ile işletmeci R.D. ve B.D. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Silahla yaralanan R.D., M.Ç. ve Y.Ç. ile bıçak ve darp sonucu yaralanan B.D. ve A.Ç., ilk müdahalenin ardından çevredeki özel hastanelere kaldırıldı.

Kavga alarının anbean yansıdığı güvenlik kamerasındaki görüntülerde, kavgada yaralanan kişinin yerde hareketsiz yattığı ve vatandaşların toplandığı anlar, yandaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrası yaralı kişilerin yere düşmesi ve vatandaşların bağrışmaları da cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Polis, kavga ile ilgili inceleme başlattı.