Diyarbakır'da şoke eden olay! ‘Oğlumun yatağının altında gördüm, buraya nasıl gelebilir?’

Diyarbakır’da 4’üncü kattaki evinde oğlunun pantolonunu ararken yılan bulan Murat Bozkurt, büyük şaşkınlık yaşadı. Yılanı yakalayıp çocuklarıyla izleyen Bozkurt, daha sonra hayvanı doğaya bıraktı.

Diyarbakır'ın Merkez Kayapınar ilçesinde yaşanan olayda, apartmanın 4'üncü katında oturan Murat Bozkurt oğlunun pantolonunu aramak için bazanın altına eğilmesiyle yılanı fark etti. Yılanı yakalayıp bir kaba koyduktan sonra çocuklarıyla yılanı izleyen baba daha sonra hayvanı doğal ortamına geri bıraktı.

Diyarbakır'da şoke eden olay! ‘Oğlumun yatağının altında gördüm, buraya nasıl gelebilir?’ - Resim : 1

'YILANI DOĞAYA BIRAKTIK'

Yetkililere seslenen Bozkurt ilaçlama yapılmasını ve daha önceden de yan apartmanda benzer yılan vakası ile karşılaştıklarını söyledi.

Bozkurt "Dün evime geldiğimde oğlum pantolonunu bulamadı. 'Pantolonum yok' dedi. Yatağın altına eğilip baktığımda pantolonun orada olduğunu gördüm ama elime aldığımda altında bir yılan olduğunu fark ettim. Hemen pantolonu elime alıp yılanı yakaladık ve kaba koyduk. Çocuklar biraz oynadıktan sonra yılanı doğaya bıraktık" dedi.

O YILAN BURAYA NASIL GELDİ?

Dördüncü katta oturduğunu ve bu yılanın nasıl içeri girdiğini bilmediğini aktaran Bozkurt, ''Komşular da olaya şahit oldu. Yan taraftaki binada da bir yılan bulunmuş. Bence böyle durumlar için ilaçlama yapılması iyi olur'' diye konuştu.